De babyolifanten in het Amboseli National Park in Kenia

Beste Elena,

IFAW donateurs, en in het bijzonder onze Voorvechters voor Dieren, zetten zich in voor onze projecten en campagnes. Zo ook voor de bescherming van de olifanten en andere dieren die leven in het Amboseli National Park. In de video kunt u zien hoe belangrijk deze steun is.

Deze indrukwekkende redding en hereniging tussen moeder en kind werd geleid en gefilmd door Vicki Fishlock, een wetenschappelijk onderzoeker van het Amboseli Trust for Elephants. Het IFAW financiert Vicki’s onderzoek naar het effect van de vreselijke droogte in 2009 waardoor een groot gedeelte van de olifantenpopulatie in het Amboseli Park is gestorven.

Elephant video

Bent u net zo geraakt door deze video als ik en vindt u ook dat deze olifanten en andere bedreigde dieren in onze wereld onze zorg en bescherming verdienen, sluit u dan aan bij onze Voorvechters voor Dieren. Op deze manier geeft u blijk van uw diepe betrokkenheid voor de bescherming en zorg voor dieren.

Een recente geboortegolf onder de olifanten helpt mee aan de groei van het aantal olifanten in de kuddes. Ik hoop dat u mee wilt helpen aan de bescherming van het Amboseli National Park en de babyolifanten een prachtige toekomst wilt bieden door een Voorvechter voor Dieren te worden.

Met uw steun kunnen we de nieuwe generatie olifanten beschermen, kunnen we het Amboseli National Park beschermen voor toekomstige generaties en zijn we echte Voorvechters voor dieren in nood.

Dank u wel,

Ian Robinson
Hoofd Noodhulpprogramma

IFAW Nederland

E. Kaledinova
About Elena Kaledinova 432 Articles

1 Comment

 1. Hallo Erol,

  Dank u wel voor uw bericht.

  Op Oud en Nieuw wordt in Nederland veel vuurwerk afgestoken.

  Het sterke geluid is heel slecht voor de dieren. Ik wil graag even weten wat jullie doen om dit probleem op te lossen.

  Ik kan ook informatie over jullie activiteiten op mijn blog zetten.

  Met vriendelijke groet,
  Elena

Comments are closed.